Untitled Document  


Essenties van New Leaves

In het jaar 2000 maakte ik voor het eerst kennis met remedies in de vorm van druppels om in te nemen. Deze druppels hebben me geholpen om stap voor stap mijn eigen kracht te (her-)ontdekken.  En het gebruik heeft er zeker toe bijgedragen dat ik interesse kreeg in het maken van remedies. Na het volgen van een aantal cursussen, veel uitproberen en boeken lezen, kwam ik in 2005 in contact met Lilja Petra en haar Waterfall Essences. En ik raakte onder de indruk van hun kracht en schoonheid.

Het was niet bepaald een wensdroom om zelf producten te maken, ik denk dat ik me er ook wel een poosje tegen verzet heb. Toch kon ik op een gegeven moment de push niet meer weerstaan en werd de Essentie van Shekinah geboren. Daarna volgende er nog meer en ook de aurasprays kwamen in beeld.

Essenties van New Leaves hebben niet dezelfde werking als remedies zoals bijvoorbeeld de Waterfall Essences. Remedies worden doorgaans ingezet om blokkades op te ruimen, verbindingen te herstellen, processen te ondersteunen of in gang te zetten,  etc. Essenties van New Leaves zijn bedoeld om ons door roerige tijden te loodsen. Ze zorgen er voor dat we bij ons zelf kunnen blijven, geaard worden of blijven en bieden met name in de aurasprays bescherming tegen ongewenste invloeden.  Je eigen Zijn kunnen leven, dat is de inzet van deze essenties.

 


 
Untitled Document  
 
 
Deze website wordt klimaatneutraal gehost via Natuurlijk! Hosting